Páginas

sábado, 29 de octubre de 2016

Tic tac tic tac: compte enrere per Nadal

A l'escola dels peques ens han demanat idees per fer alguna manualitat amb ells per tal de col.laborar amb La Marató d'aquest any.

Així que aquestes són les meves propostes, fàcils i econòmiques.

Aquest arbre de nadal és la nostra plantilla per les 3 targetes:
1.  AMB PUNXÓ

Amb una cartulina blanca plegada per la meitat dibuixem el nostre arbre:I amb un punxó anem reseguint el llapis. Jo vaig tener un ajudant de luxe:I ens va quedar així:Només falta separar-ho:


I per últim posar per darrere una cartulina de color verd (celofan, goma eva...). I ja tenim la primera targeta acabada:
2. AMB PURPURINA

Necessitarem pegament líquid que jo sempre rebaixo amb una mica d'aigua i és clar, la purpurina:
Molt semblant a l'anterior: cartulina blanca i dibuixar la silueta de l'avet. Amb l'ajuda del pinzell anem posant la cola líquida a l'interior de l'arbre.


I la part més divertida, cobrir-ho tot amb molta purpurina:


Tot el sobrant el recullo amb el paper rosa i ho torno a ficar al pot. I el resultat és aquest:3. AMB CORDILL

Per aquesta última targeta no cal dibuixar tot l'arbre a la nova cartulina que fem servir, amb el punxó marquem la silueta amb els forats.

Quedaria tal que així:I els més grans de la casa ens poden ajudar a cosir-ho. Pots fer servir fil, llana, cordill... I ja la tenim acabada:

Ja veieu que les targetes són molt fàcils de fer i sense necessitat de gastar molts diners. Podem aprofitar el negatiu de la primera targeta per penjar al nostre arbre.Espero que us agradi
Bona castanyada!!!!
No hay comentarios: