Páginas

martes, 15 de octubre de 2013

Time for relax

Bona ni!!!!

Tinc moltes cosetes pendents de pujar al blog, iupiiiiiiiiii.

Aquest cap de setmana ha sigut scrapero total. Vaig anar al Scrap&Art 2. M'ho vaig passar molt i molt bé. Vam 5 tallers en dos dies i em van encantar els dos layouts i els dos minis àlbums.

Vaig tenir molta sort perque vaig anar a parar a la millor taula de totes, sens dubte. I això és important perque vam compartir moltes hores. De fet érem la " histeric table" jajaja perque no volíem marxar sense acabar la feina, semblàvem hiperactives, potser o som :)
Així que a més a més de noves idees, estructures d'àlbum, noves tècniques .... vaig conèixer gent molt maca. I també vaig posar cara a molts blogs que m'encanten i segueixo fidelment.

Sense més rotllo, avui us ensenyo un dels layout ( composició de 30x30 cm) 


Capes de paper, gesso, tinta.....



Layout dedicat a la nostra aldea, el nostre paradís. On només val una cosa: descon.nexió modo on!


Que us sembla? A mi m'agrada molt, em costa "guarrearlo" però reconec que m'ho vaig passar pipa i que el resultat m'agrada molt.

Aprofito per donar-les gràcies al meu company de viatge: per quedar-se amb els nens tot el finde ( tot i que ja s'ho cobrarà jajaja, d'això es tracta també). Però sobretot per les seves paraules quan va veure la feina feta als tallers ( quan no li agrada també m'ho diu).  Ets un solet :)

Aquesta setmana més que us ho vull ensenyar tot :)

Jess

Curiositat: A la meva taula vaig conèixer la Silvia de Paper Pautat. Una dona amb una sensibilitat increïble, il·lustradora, scrapera, amb unes fotos precioses... I em va fer molta però molta il·lusió quan em va dir que trobava preciós el nom del meu blog. Potser mai serà un blog de referència per ningú, potser només em servirà a mi com a hobby, però només per poder explicar-li al Gerard i al Martí el perquè del nom del blog em valdrà la pena tot el temps invertit.

Gràcies, Silvia!





3 comentarios:

Yeya dijo...

Jess que bonic el que dius i tot el que fas. Orgullosa del nostre paradís i de la family que heu creat. Us estimuuu als quatre.

Xènia dijo...

Doncs si que és per estar contenta amb el resultat perquè et va quedar genial!

Silvia dijo...

Jéssica!!! perdona el retard, però he anat de vòlid a la feina i el cap de setmana, no he estat conectada!!!
Tobo maquíssima aquesta foto de família i com l' has integrat, està xullissim el LO!!
Jo no he pogut fer deures, encara ho tinc tot empantanat, a veure si aquest cap de setmana em queda una mica de temps per mí i puc treballar!!
M' ha fet molta il.lussió el teu comentari, molta!!!
Volía seguir el teu bloc, però tinc algún problema amb el google+, ho tornaré a probar!!!
Un petò molt gran!!!!